Άστον Βίλα: Επιχείρησε να κάνει την "μεταγραφή του χειμώνα" αλλά χάλασε λόγω UCL

Τον Ζοάο Φέλιξ επιχείρησε να φέρει στην Άστον Βίλα ο Ουνάι Έμερι, με την μεταγραφή να χαλάει λόγω της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο Champions League.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι 'Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ AP

Στον πάγκο της Άστον Βίλα βρίσκεται από τον περασμένο Νοέμβριο ο Ουνάι Έμερι με την αγγλική ομάδα να δίνει μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στη Βιγιαρεάλ για να τον αποκτήσει.

Οι ιθύνοντες της ομάδας για να τον πείσουν να έρθει του υποσχέθηκαν πως θα ανεβάσουν το μπάτζετ κάνοντας κάποιες ηχηρές μεταγραφές.

Μία από αυτές επιχειρήθηκε να γίνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο Έμερι ήρθε σε επαφή με τον Ζοάο Φέλιξ προκειμένου να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί τελικά ο ποδοσφαιριστής να αποκτήθηκε από τη Τσέλσι αλλά σύμφωνα με τον Έμερι μόνο απίθανη δεν ήταν η μετακίνησή του στην Άστον Βίλα αλλά "χάλασε" σχετικά γρήγορα λόγω επιθυμίας του Πορτογάλου να αγωνιστεί στο Champions League.

"...Η συμφωνία με τον Φέλιξ δεν ήταν απίθανη για εμάς αλλά ο παίκτης ήθελε να αγωνιστεί στο Champions League. Έχει έναν αρκετά υψηλό μισθό και η Τσέλσι δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της. Δεν θεωρώ πως είχαμε ρεαλιστικές πιθανότητες για την απόκτησή του..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Αυτός είναι ο παίκτης που ζήτησε ο Εμπαπέ αν αποχωρήσει ο Μέσι

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK