Παρί: Αυτός είναι ο παίκτης που ζήτησε ο Εμπαπέ αν αποχωρήσει ο Μέσι

Για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να κινηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα καθώς ο αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Αργεντίνο, ξεκαθαρίζοντάς του τις προθέσεις της.

Ο Αργεντίνος σταρ έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Παρί, την οποία ομώς μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχθεί, ενώ φέρεται να τον "βολιδοσκοπεί" τόσο το MLS όσο και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional που αναπαράγει και το GOAL, η Παρί, σε περίπτωση που "ναυαγήσουν" οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, φέρεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος για τον άσο της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, του οποίου το συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024 και τα οικονομικά προβλήματα των μπλαουγκράνα δυσχεραίνουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ντεμπέλε έχει μιλήσει στον υπεύθυνο στρατηγικής της Παρί, Λουίς Κάμπος και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είναι κοινό μυστικό πως έχει λόγο για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Ανακοίνωσε συμφωνία "μαμούθ", ανάλογη με εκείνη του Γκρίλις

Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK