Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Πώς η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να ξοδέψει αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την ομάδα της Λίβερπουλ καθώς η φετινή εικόνα έχει "πείσει" διοίκηση και Κλοπ πως ο κύκλος, για πολλούς από τους παίκτες του ρόστερ, έχει κλείσει.

Για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο μίλησε ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχθηκε, λέγοντας πως δεν μπορεί να αναφερθεί σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα αλλά η ομάδα φέτος θα ξεπεράσει για μεταγραφή το φράγμα των 100.000.000 ευρώ.

"...100.000.000 ευρώ για έναν παίκτη; Δεν μιλάμε ποτέ για τέτοια πράγματα. Αλλά θα ξοδέψουμε αρκετά λεφτά αυτό το καλοκαίρι. Μόνο αυτό μπορώ να πω ξεκάθαρα. Ο σύλλογος θα ξοδέψει το καλοκαίρι. Δεν πρόκειται να πω για ποιον ή για πόσους θα γίνει αυτό..."

Θυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ έχει ως βασικό στόχο την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, για την παραχώρηση του οποίου οι Βεστφαλοί αξιώνουν ένα ποσό άνω των 120.000.000 ευρώ, ενώ πρόσφατο δημοσίευμα τους θέλει να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του "εφιάλτη" των Κιλιάν Εμπαπέ και Βινίσιους Τζούνιορ.

Δείτε τις δηλώσεις του Κλόπ

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Θέλει να γίνει με τον Μέσι ότι με τον Τζόρνταν

Τούχελ: Έκανε τρελή αποκάλυψη για το ραντεβού απόλυσης με την Τσέλσι

Μούντρικ: Δεν είναι πλέον ο... Μπολτ της Premier League, στην 10αδα ο Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK