Άστον Βίλα: Με εντολή Έμερι ταράζει τα νερά με δύο κινήσεις από το πάνω ράφι

Τους Φεράν Τόρες ξαι Ντούσαν Βλάχοβιτς θέλει να φέρει στην Άστον Βίλα ο Ουνάι Έμερι σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι 'Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ AP

Εντυπωσιακή πορεία υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι πραγματοποιεί η Άστον Βίλα, όντας εντός της μάχης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατό προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κόουτς, με την άφιξη του, μέχρι πρότινος, υψηλόβαθμου στελέχους της Μπαρτσελόνα, Ματέο Αλεμάνι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph, η Άστον Βίλα σκοπεύει να κάνει μεταγραφές από το πάνω ράφι το ερχόμενο καλοκαίρι με δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζονται να είναι αυτές του Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φεράν Τόρες.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές αρέσουν πολύ στον 'Εμερι ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Γιουβεντους και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και να τους φέρει στην Premier League.

Για τον Βλάχοβιτς οι απαιτήσεις της Γιούβε κυμαίνονται περίπου στα 80.000.000 ευρώ ενώ για την περίπτωση του Φεράν Τόρες η Μπάρτσα φέρεται να ζητά ενά ποσό της τάξεως των 60.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ενδεχόμενη αποχώρηση Αζάρ φέρνει στη Μαδρίτη παικταρά απο Bundesliga

Νεϊμάρ: Η Παρί ρίχνει τις απαιτήσεις της για να τον "ξεφορτωθεί", αυτή η ομάδα τον θέλει

Νιούκαστλ: Ο Χάουι ρωτήθηκε για Νέι και CR7 και μπέρδεψε τους πάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK