Νιούκαστλ: Ο Χάουι ρωτήθηκε για Νέι και CR7 και μπέρδεψε τους πάντες

Στα δημοσιεύματα που θέλουν τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ να συνδέονται με την Νιούκαστλ αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Έντι Χάουι.

Newcastle's head coach Eddie Howe, centre, celebrates after the English Premier League soccer match between Everton and Newcastle United at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Thursday, April 27, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάουι AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για δύο από τους μεγαλύτερους αστέρες του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο. για διαφορετικούς λόγους.

Ο Βραζιλιάνος σταρ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου εξαιτίας των διαδοχικών τραυματισμών του αλλά και της αδιαφορίας που φέρεται να δείχνει με την εξωγηπεδική του ζωή, κάτι που έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Παρί.

Ο Ρονάλντο από την πλευρά του ολοκλήρωσε πριν λίγους μήνες ένα από τα μεγαλύτερα deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την Αλ Νασρ αλλά δεν φέρεται να είναι και πολύ ικανοποιημένος από την ζωή του στην Σαουδική Αραβία και σκέφτεται να αποχωρήσει.

Πρόσφατα δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τους δύο ποδοσφαιριστές με την Νιούκαστλ, κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής της ομάδας Έντι Χάουι, ο οποίος βέβαια δεν ήταν και πολύ ξεκάθαρος με την απάντησή του.

"...Πολλά ονόματα που γράφονται δεν είναι ακριβή. Πρέπει να στρατολογούμε με σύνεση..."

Θυμίζουμε ότι παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Ρονάλντο να έχει υπογράψει με την Αλ Νασρ ειδικό όρο που αναφέρει πως σε περίπτωση που η Νιούκαστλ τερματίσει στην τετράδα και πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου, ο CR7 θα γίνει αυτόματα παίκτης της.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Η Παρί ρίχνει τις απαιτήσεις για να τον "ξεφορτωθεί", αυτή η ομάδα τον θέλει

Μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ "σόκαρε" την Γιουνάιτεντ και έστειλε μήνυμα αποχώρησης

Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε την πώληση Φάτι σε ομάδα της PL με αντάλλαγμα παίκτη και χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK