Ρεάλ: Ενδεχόμενη αποχώρηση Αζάρ φέρνει στη Μαδρίτη παικταρά απο Bundesliga

Για τον Μούσα Ντιαμπί της Μπάγερν Λεβερκούζεν θα κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση αποχώρησης του Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με την MARCA.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Κοντά στην κίνηση της χρονιάς βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μόνο οι υπογραφές απομένουν για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Οι Μσδριλένοι έχουν προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε κομβικές προσθήκες με γνώμονα το μέλλον και δεν αποκλείεται να κάνουν ακόμη μία σε περίπτωση αποχώρησης του Εντέν Αζάρ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MARCA, οι Μαδριλένοι σκοπέυουν, σε περίπτωση που λυθεί το συμβόλαιο του Βέλγου, να κινηθούν για την απόκτηση του άσου της Μπάγερν Λεβερκούζεν, Μούσα Ντιαμπί.

Ο 23χρονος Γάλλος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό κάτι που αρέσει στον Κάρλο Αντσελότι, ενώ στα χέρια του Τσάμπι Αλόνσο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας σε 42 συμμετοχές 14 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, η αποχώρηση Αζάρ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι καθώς ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να διεκδικήσει μία θέση στο βασικό ροτέισον του Κάρλο Αντσελότι.

Διαβάστε Περισσότερα

Αγκουέρο: Επιχείρησε να πει "Κβαρατσχέλια" αλλά τα έκανε... μαντάρα και έγινε viral

Νιούκαστλ: Ο Χάουι ρωτήθηκε για Νέι και CR7 και μπέρδεψε τους πάντες

Νεϊμάρ: Η Παρί ρίχνει τις απαιτήσεις της για να τον "ξεφορτωθεί", αυτή η ομάδα τον θέλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK