Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε μίλησε και έγινε σπουδαία κίνηση

Πρόταση ανανέωσης στον Αλβάρο Μοράτα έχει καταθέσει η Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από σχετική εισήγηση του Ντιέγκο Σιμεόνε, σύμφωνα με το Relevo.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Κόντα σε μία μεγάλη κίνηση με εντολή Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού Relevo.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι "Ροχιμπλάνκος" έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αλβάρο Μοράτα προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και μετά από το 2024.

Ο Ισπανός σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής αλλά είναι διατεθειμένος να παλέψει με τον Μέμφις Ντεπάι γι αυτό.

Το Relevo αναφέρει πως στο συμβόλαιο που προσφέρεται στον ποδοσφαιριστή δεν προβλέπεται κάποια αύξηση στις αποδοχές του καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά στο στρατόπεδο της ομάδας εκτιμάται η στάση του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου και θέλουν να τον επιβραβεύσουν.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Στις επιλογές και πρώην προπονητής της παρά τις δικαστικές διαμάχες

Αντσελότι: Οι παίκτες της Ρεάλ τα "έσπασαν" μετά από το δώρο "έκπληξη" του Ιταλού

Τσέλσι: Τον θέλουν Μπάγερν και Ρεάλ αλλά μένει λόγω "έρωτα" με το Λονδίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK