Τσέλσι: Τον θέλουν Μπάγερν και Ρεάλ αλλά μένει λόγω "έρωτα" με το Λονδίνο

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κάι Χάβερτζ.

Chelsea's Kai Havertz, front left, duels for the ball with Liverpool's Ibrahima Konate during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, April 4, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Κάι Χάβερτζ με τον Ιμπραχίμ Κονατέ AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την ομάδα της Τσέλσι καθώς οι εμφανίσεις της ομάδας έχουν "αναστατώσει" τον πρόεδρο, Τοντ Μπέλι ο οποίος μάλιστα προχωράει και σε κάποιες υπηρεσιακές επιλογλες

Μόνο η ανακοίνωση μένει για την επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στη τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ ταυτοχρόνα σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα κάτσει στον πάγκο μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν εξεταστεί, με αυτά του Λουίς Ενρίκε και του Τζούλιαν Νάγκελσμαν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της διοίκησης της ομάδας.

Πέρα από το ζήτημα του προπονητή αμφίβολο είναι το μέλλον αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας, με το όνομα του Μέισον Μάουντ να είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της εν λόγω λίστας.

Πλην του Μάουντ, πρόσφατα σενάρια ήθελαν και τον Κάι Χάβερτζ να έχει... τάσεις φυγής για χάρη της Μπάγερν Μονάχου κάτι που όμως θέλησε να διαψεύσει ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο νεαρός γερμανός ανέφερε πως όσα ακούγονται δεν ισχύουν και δεν είναι πρόθυμος να αλλάζει ομάδα κάθε 2 και 3 χρόνια ενώ δεν έκρυψε και την αγάπη του για το Λονδίνο.

"...Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν σκοπεύω να αλλάζω ομάδες κάθε 2 και 3 χρόνια. Εγώ και το κορίτσι μου αισθανόμαστε πολύ άνετα στο Λονδίνο. Μου αρέσει η Τσέλσι και οι οπαδοί της..."

Θυμίζουμε πως πλην της Μπάγερν, το όνομα του ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί και για την Ρεάλ, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού που θα αποτελέσει τον άξιο συμπαραστάτη του Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ σε εμφύλιο για το "βουνό" της Νάπολι

Τότεναμ: Ο Λέβι βρήκε τον αντί-Έρικσεν από ομάδα που υποβιβάζεται, τρελάθηκε με τη συνεργασία που είχε με τον Κέιν

Το επαγγελματικό διαζύγιο των Αντσελότι προ των πυλών

News 24/7

24MEDIA NETWORK