Τσέλσι: Στις επιλογές και πρώην προπονητής της παρά τις δικαστικές διαμάχες

Την περίπτωση του Αντόνιο Κόντε φέρεται πως εξετάζει η ομάδα της Τσέλσι, παρά το γεγονός πως ο προπονητής δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τσέλσι μετά από την αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ από τον πάγκο της ομάδας και πολλά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τζούλιαν Νάγκελσμαν και Λουίς Ενρίκε είναι, όπως έχει γίνει γνωστό, τα δύο μεγάλα φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διοίκηση της ομάδας δεν εξετάζει και άλλες επιλογές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η INDEPENDENT, στη λίστα της αγγλικής ομάδας βρίσκεται και το όνομα του, πρώην προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο της Τσέλσι.

Ο Κόντε εκτέλεσε χρέη προπονητή στην αγγλική ομάδα για μία διετία αλλά δεν αποχώρησε και με τις καλύτερες συνθήκες έχοντας δικαστική διαμάχη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για λεφτά που δεν του καταβλήθηκαν.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, αυτή η ιστορία δεν επηρεάζει ούτε τον Κόντε αλλά ούτε την τωρινή διοίκηση της ομάδας οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του το προσεχές διάστημα.

Θυμίζουμε, ότι ο Ιταλός τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της Τότεναμ λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά και των κακών σχέσεων με μεγάλο μέρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Οι παίκτες της Ρεάλ τα "έσπασαν" μετά από το δώρο "έκπληξη" του Ιταλού

Τσέλσι: Τον θέλουν Μπάγερν και Ρεάλ αλλά μένει λόγω "έρωτα" με το Λονδίνο

Μπαρτσελόνα: Έγινε ξανά! Οι οπαδοί προκάλεσαν "πανικό" στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK