Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μπαίνουν στο ρινγκ, θέλουν το ίδιο δεξί μπακ

Η SPORT βλέπει κλάσικο ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπάρτσα για χάρη του Μπέντζαμιν Παβάρ που θέλει ν' αφήσει την Μπάγερν.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez and Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, greet each other before a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Η αγκαλιά Αντσελότι - Τσάβι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Μπέντζαμιν Παβάρ, σύμφωνα με την SPORT αλλά και το Sky Germany, δεν κάνει πίσω στην απόφασή του ν' αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου παρότι το γερμανικό μεγαθήρια μέσω Σαλιχάμιτζιτς είχε κάνει δημόσια γνωστό πως τον θέλει στην ομάδα.

Ο Γάλλος μπακ που έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τους Βαυαρούς -όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ- επιθυμεί ν' αλλάξει ομάδα, διότι οι σχέσεις του με τον Τζουλιάν Νάιγκελσμαν δεν είναι καλές. Οι δύο άνδρες έχουν διαφορά φιλοσοφίας. Αυτό υποστηρίζουν οι αρμόδιοι ρεπόρτερ.

Η SPORT, λοιπόν, βλέπει... πόλεμο ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ισπανικές ομάδες το καλοκαίρι για την υπογραφή του Παβάρ ο οποίος μ' ένα χρόνο συμβόλαιο στην πλάτη του θα είναι διαθέσιμος να φύγει με λογική τιμή από το Μόναχο. Αμφότερα τα δύο κλαμπ θεωρούν πως ο 26χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας είναι ο καταλληλότερος για τα πρότζεκτ τους.

Πρακτικά αμφότερα τα δύο κλαμπ χρειάζονται μπακ επιπέδου: Ο Καρβαχάλ είναι βετεράνος και ο Βάσκεζ δεν μπορεί να γίνει πρώτο βιολί, ενώ η Μπάρτσα δεν δείχνει εμπιστοσύνη ούτε στον Μπεγερίν ούτε στον Ντεστ ενώ παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σέρχι Ρομπέρτο.

Σαφώς το κλειδί της υπόθεσης είναι μία από τις δύο ομάδες ή όποια άλλη προκύψει να τα βρει με τον παίκτη και να το πάνε έτοιμο στην Μπάγερν η οποία με τον κίνδυνο να χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς κανένα αντίτιμο θα γίνει ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Η Αλ Χιλάλ θέλει να χάσει τον ύπνο του ο Ρονάλντο, προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Λίο

Μέσι: Κατέρριψε τη βαρύτητα, ασύλληπτο κοντρόλ στο ζέσταμα της Παρί

Γιουνάιτεντ: Ο "bobo" δικαιώθηκε και πάει για τη βρώμικη δουλειά στο Όλντ Τράφορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK