Ατλετικό: Θέλει να "κλέψει" παίκτη της Ρεάλ που μένει ελεύθερος

Τον Ντάνι Θεμπάγιος θέλει να αποκτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρεάλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης AP

Το κόλπο γκρόσο πάει να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA κινείται δυναμικά για την απόκτηση ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Ο λόγος για τον Ντάνι Θεμπάγιος, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Ατλέτικο ώστε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Ο Θεμπάγιος ανήκει στη Ρεάλ από το 2017 αλλά για μία διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Άρσεναλ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντσελότι έχοντας 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή αφού κάτι ανάλογο έγινε και πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η MARCA, ο Θεμπάγιος θα μιλήσει πρώτα με την Ρεάλ και αν η προσφορά ανανέωσης που του κατατεθεί δεν τον ικανοποιήσει θα στραφεί σ' αυτή της Ατλέτικο.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

Άρσεναλ: Ο αγαπημένος φορ του Πέρεθ είχε απορρίψει στα 18 του τον Βενγκέρ

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK