Άρσεναλ: Ο αγαπημένος φορ του Πέρεθ είχε απορρίψει στα 18 του τον Βενγκέρ

Την αποκάλυψη πως σε ηλικία 18 ετών απέρριψε την Άρσεναλ καθώς δεν ένιωθε έτοιμος έκανε ο Βίκτορ Όσιμεν σε συνέντευξή του.

Former Arsenal coach Arsene Wenger stands on the tribune before the World Cup group G soccer match between Serbia and Switzerland, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Αρσέν Βενγκέρ AP

Εξαιρετική είναι η χρονιά που πραγματοποιεί ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Πριν λίγες μέρες ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη καθώς έφερε στο μυαλό του μία ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Συγκεκριμένα, ο Νιγηριάνος δήλωσε στο Centre Goals, απόσπασμα που αναπαρήγαγε και η SUN, πως σε ηλικία 18 ετών και λίγο πριν πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Βόλφσμπουργκ συζήτησε με τον Αρσέν Βενγκέρ το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα.

Την πρόταση αυτή απέρριψε ο ίδιος ο Όσιμεν λέγοντας πως δεν ήταν έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα του σε τόσο μικρή ηλικία.

"...Μίλησα με τον Βενγκέρ όταν ήμουν 18 και μου είπε ότι με ήθελε στην Άρσεναλ αλλά θεώρησα ότι δεν ήταν η καλύτερη επίλογή για την καριέρα μου..."

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

Μέσι: Το MLS τρελάθηκε! Επινόησε ειδική φόρμουλα που πληρώνουν οι... πάντες

Τσέλσι: Η Ρεάλ κρίνει το μέλλον του Φέλιξ, τι ζητάει η Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK