Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

Χρήματα στην Μπάγερν Μονάχου πρέπει να καταβάλει όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ακριβές ποσό, σύμφωνα με την BILD.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann watches the ball during a training session for the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kiev in Munich, Germany, Tuesday, Sept. 28, 2021. Bayern will face Dynamo on Wednesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Αγγλία καλεί Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Έναν "πανέξυπνο" όρο φέρεται πως έχει βάλει η Μπάγερν Μονάχου στον Τζούλιαν Νάγκελσμαν παρά το γεγονός πως έλυσε τη συνεργασία της μαζί του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η γερμανική BILD, οι Βαυαροί δεν θα βγουν εντελώς "χαμένοι" από την απόλυση του Νάγκελσμαν και θέλουν να βγάλουν ένα μέρος από τα 20.000.000 ευρώ που έδωσαν στη Λειψία για να τον κάνουν δικό τους, παίρνοντας κάποια χρήματα από την επόμενη του ομάδα.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο είναι το ακριβές ποσό που αξιώνει η Μπάγερν από τις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γερμανό τεχνικό. στον οποίο αναμένεται να καταβληθεί και ηχηρή αποζημίωση.

Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν βρίσκεται στα ραντάρ τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και της Τότεναμ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: "Απήγαγε" τον Πικέ για να αγοράσει ομάδα στο Kings League

Παρί: Θέλει πίσω το wonderkid της PSV, τι ισχύει με τη ρήτρα του

"Μάχη" των κορυφαίων για τον νέο Χάλαντ, αυτή είναι η τιμή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK