Ατλέτικο: Βρήκε το νέο πρότζεκτ "Λουίς Σουάρες"

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πάει να επαναλάβει κάτι παρόμοιο με την υπόθεση Σουάρες που την βρήκε 100% δικαιωμένη στο τέλος.

FILE - Atletico Madrid's Luis Suarez celebrates after scoring a penalty, his side's second goal, during a Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Alaves at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 2, 2022. Suarez has signed on Wednesday, July 27, 2022, with Nacional de Montevideo, the club where he began a glittering career in 2005. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει βάλει στο μάτι τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Λίβερπουλ και μπορεί να αποτελέσει μία πολύ ποιοτική προσθήκη στη γραμμή κρούσης της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Μία τέτοια κίνηση θα θύμιζε αρκετά αυτή του Λουίς Σουάρες που ναι μεν είχε φύγει μεγάλος από την Μπαρτσελόνα, αλλά φορώντας τη φανέλα της Ατλέτικο ήταν εξαιρετικός. Ο Ουρουγουανός συνεργάστηκε με την Ντιέγκο Σιμεόνε 83 φορές, σκόραρε 34 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, βοηθώντας το σύνολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Φιρμίνο το έχει αναδείξει Εκρέμ Κονούρ που δουλεύει για λογαριασμό της MARCA. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος είναι 31 ετών παίξει στο Άνφιλντ από το 2015. Οι Κόκκινοι τον είχαν αγοράσει από την Χόφενχαϊμ αντί 41.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Πήρε την τελική της απόφαση για τον Εμπαπέ

Άρσεναλ: Γιατί οι Κανονιέρηδες πανηγύρισαν μ' ένα τεράστιο ρολόι στα αποδυτήρια

Πατέρας πασίγνωστου παίκτη βγήκε κι έκραξε τον Σιμεόνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK