Ρεάλ: Πήρε την τελική της απόφαση για τον Εμπαπέ

Την απόφαση να μην ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ προτού αυτός ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την MARCA.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με πρωταγωνιστές την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Ρεάλ και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ειδικά μετά από τις πληροφοριές που θέλουν τον Γάλλο να έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Μετά από τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το Champions League, ο Γάλλος σταρ κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του λέγοντας πως στόχος του αυτή τη στιγμή είναι μόνο το πρωτάθλημα, αφήνοντας όμως τα πάντα ανοιχτά για τη συνέχεια..

Η MARCA την επόμενη του αποκλεισμού κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο - μήνυμα προς τον Κιλιάν Εμπαπέ αλλά λίγο αργότερα ξεκαθάρισε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό μέσο σε δημοσίευμά του αναφέρει πως η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ αν αυτός δεν ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ έχει ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με την περίπτωση του Εμπαπέ κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις την αποπροσανατόλισε.

Θυμίζουμε, ότι πριν από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ είχε κάνει αρκετές προτάσεις στους Γάλλους για τον Κιλιάν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Η "προφητική" του δήλωση που φουντώνει τα σενάρια για το μέλλον

Φιρμίνο: Μπορεί να αυτοπροτάθηκε σε κορυφαίο κλαμπ αλλά του έγινε κρούση από ομάδα "έκπληξη"

Παρί: Ο Νεϊμάρ ίσως "φέρει" στο Παρίσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK