Πατέρας πασίγνωστου παίκτη βγήκε κι έκραξε τον Σιμεόνε

Ο Βίτσελ φαίνεται πως έχει παράπονο από τη διαχείριση που του κάνει ο Σιμεόνε και ο πατέρας του Τιερί έκανε αποκαλύψεις.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο έμπειρος Άξελ Βίτσελ το καλοκαίρι έφυγε από την Ντόρτμουντ και υπέγραψε ως ελεύθερος στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τη φανέλα της ομάδας του Σιμεόνε μετράει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές και 1 ασίστ, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος. Το δήλωσε κι ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Τιερί Βίτσελ βγήκε και είπε: "Ο Άξελ δεν ζει κακά όταν κάθεται στον πάγκο, θέλει να παίζει. Προπονείται σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Άξελ έχει ζητήσει ραντεβού με τον Σιμεόνε επειδή δεν είναι χαρούμενος. Εάν δεν παίζει αρκετά, θα κοιτάξουμε άλλες επιλογές".

Ο 34άρης χαφ έχει περάσει από την Σταντάρ, έπειτα στην Μπενφίκα κι από εκεί Ζενίτ, TJ Tianhai, Ντόρτμουντ και Μαδρίτη πλέον. Επίσης, είναι 130 φορές διεθνής με το Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Πήρε την τελική της απόφαση για τον Εμπαπέ

Άρσεναλ: Γιατί οι Κανονιέρηδες πανηγύρισαν μ' ένα τεράστιο ρολόι στα αποδυτήρια

Μέσι: Η ομάδα του Μπέκαμ έτοιμη να του προσφέρει "γη και ύδωρ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK