Αυτή είναι η ομάδα που θέλει τον Ζλάταν κι έχει μεγάλες προσδοκίες

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θ' αποχωρήσει από την Μίλαν και ήδη υπάρχει ενδιαφερόμενος.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες θέλουν την Μίλαν να έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν ενώ ο Ίμπρα είχε πει πως θέλει να συνεχίζει να παίζει στους Ροσονέρι και τη νέα σεζόν.

Τα ρεπορτάζ, πάντως, έχουν πάρει φωτιά και αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη ομάδα που παρακολουθεί την υπόθεση του Ζλάταν και το καλοκαίρι αναμένεται να κινηθεί αν κι εφόσον ο Σουηδός επιθυμεί να συνεχίζει παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχει εκφράσει βέβαια κάτι αντίθετο ο 41χρονος μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Το κλαμπ αυτό δεν είναι άλλο από την Μόντζα των Μπερλουσκόνι - Γκαλιάνι οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον κορυφαίο επιθετικό, ενώ οι σχέσεις των εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίζουν να είναι άριστες. Η Μόντζα έχει καθαρίσει με την παραμονή και χρόνια τώρα οι άνθρωποί της λένε ότι πάει για μεγάλα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει γίνει persona non grata στην Βαρκελώνη λόγω της δημόσιας αγάπης του για την Ρεάλ

Αγγλία: Κορυφαία ομάδα της Premier League πλήρωσε άγνωστη γυναίκα για να μην αποκαλύψει τη σχέση της με παίκτη

Ο μαέστρος Κομπανί ανέβασε αέρα την Μπέρνλι και χωρίς Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK