Παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει γίνει persona non grata στην Βαρκελώνη λόγω της δημόσιας αγάπης του για την Ρεάλ

Ο νεαρός Γκαρνάτσο μετά τη δεύτερη ειρωνεία του προς την Μπαρτσελόνα έχει μετατραπεί σε ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Καταλονία.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει με την Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Μεγάλη έκταση έχει πάρει η τρολ διάθεση που επιδεικνύει ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Το δεύτερο χτύπημα του νεαρού παίκτη της Γιουνάιτεντ ήταν και το πλέον καθοριστικό για να λάβει το χαρακτηρισμό persona non grata (σ.σ. το σχετικό δημοσίευμα) από τους Καταλανούς.

Ο Γκαρνάτσο μετά από την πρόκριση της Ρεάλ εις βάρος της Μπάρτσα στο Κύπελλο Ισπανίας έγραψε σε σχόλιο στο Instagram του Βινίσιους: "Τι πιο σύνηθες" με κάποια emoji γέλιου και αμηχανίας.

Το στόρι αυτό έχει αρχίσει από τη μέρα που οι Κόκκινοι Διάβολοι πέταξαν εκτός Ευρώπης τους Μπλαουγκράνα. Τότε, ο γεννημένος στην ισπανική πρωτεύουσα επιθετικός είχε δημοσιεύσει μία δική του φωτογραφία να ποζάρει όπως ο Πέδρι γράφοντας στη λεζάντα: "Η μεγάλη ομάδα στον επόμενο γύρο".

Μ' αυτά και μ' αυτά, λοιπόν, ο Γκαρνάτσο έγινε κόκκινο πανί για τους Καταλανούς, ενώ παράλληλα έχει σηκώσει σκόνη αναφορικά με το μέλλον του μια και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει γραφτεί έντονα κατά το παρελθόν πως τον παρακολουθεί στενά.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δεν ανανεώνει και ο Τεν Χαχ "κύκλωσε" κορυφαίο γκολκίπερ

Ο νούμερο ένα στόχος του Τούχελ θα κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Μπάγερν

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK