Ο μαέστρος Κομπανί ανέβασε αέρα την Μπέρνλι και χωρίς Ρονάλντο

Ο Βινσέντ Κομπανί ανέβασε την Μπέρνλι και οι Άγγλοι θυμήθηκαν την ιστορική πλέον ατάκα που είχε πει για τον Ρονάλντο.

Burnley's head coach Vincent Kompany applauds before the English FA Cup quarter final soccer match between Manchester City and Burnley at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κομπανί ανέβασε αέρα την ομάδα του AP PHOTO/JON SUPER

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες ότι ο Βινσέντ Κομπανί θα γίνει κάποια στιγμή ο επόμενος προπονητής της Σίτι. Η χαρακτηριστική ατάκα του Καταλανού τεχνικού ήταν πως "είναι γραμμένο στ' αστέρια" να αναλάβει ο Βέλγος και πρώην αρχηγός της ομάδας του.

Ο θρύλος Κομπανί, λοιπόν, το πρώτο βήμα το έκανε...

Ανέβασε αέρα την Μπέρνλι επτά αγώνες πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Championship. Τεράστιο κατόρθωμα για τον Βέλγο προπονητή και πρώην κεντρικό αμυντικό με σπουδαία καριέρα στο Νησί.

Και οι Άγγλοι που αρέσκονται στις παρασκηνιακές ιστορίες θυμήθηκαν τι είχε πει ο κόουτς της Μπέρνλι τον Δεκέμβριο όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε τα θέματά του με την Γιουνάιτεντ και εν τέλει αποχώρησε ως ελεύθερος.

Όταν ρώτησαν τον Κομπανί εάν θέλει τον Ρονάλντο στην ομάδα του απάντησε: "Χρειαζόμαστε παίκτες που να μπορούν να τρέχουν" είχε τονίσει ο Βέλγος και να που μερικούς μήνες μετά δικαιώθηκε πανηγυρικά με τη σπουδαία επιτυχία του.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει γίνει persona non grata στην Βαρκελώνη λόγω της δημόσιας αγάπης του για την Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Έστειλε παίκτη να παίξει τσάμπα στην Ιταλία, "αναστήθηκε" και της έφερε χρήματα

Ο νούμερο ένα στόχος του Τούχελ θα κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK