Αζάρ: Έφυγε από την Ρεάλ και βρέθηκε άμεσα ενδιαφερόμενος

Πρόταση από ομάδα του MLS έχει στα χέρια του ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μείνει και επίσημα ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί και επίσημα ο Εντέν Αζάρ, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους.

Η Ρεάλ έψαχνε εδώ και καιρό τρόπο να διώξει τον Βέλγο σταρ ο οποίος όμως δήλωνε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και να διεκδικήσει μία θέση στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Πλέον, ο Αζάρ καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει την ερχόμενη σεζόν, με παλαιότερο δημοσίευμα να αναφέρει πως έχει πρόταση από ομάδα του MLS, CF Montreal, η οποία περίμενε να μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Αζάρ να κάνει την έκπληξη και να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του, καθώς παλαιότερα είχε εκφράσει την επιθυμία του η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η τελευταία σπουδαία φανέλα που θα φορέσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Βόμβα! Βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με το αγαπημένο παιδί του Πεπ

Ζλάταν: Φεύγει από την Μίλαν και στα 41 του ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι επιβεβαίωσε την πρώτη μεταγραφή των Μαδριλένων

News 24/7

24MEDIA NETWORK