Αζάρ: Βρέθηκε ομάδα για να τον πάρει από την Ρεάλ

Πρόταση από την CF Montreal που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS έχει στα χέρια του ο Εντέν Αζάρ. Δεν "καίγεται" να φύγει από την Ρεάλ ο Βέλγος.

Real Madrid's Eden Hazard walks along the pitch during the Champions League group D soccer match between Real Madrid and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, Dec. 7, 2021. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Να ξεφορτωθεί τον Εντέν Αζάρ θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το συμβόλαιο του Βέλγου είναι υπέρογκο και ο Κάρλο Αντσελότι δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, υπάρχει ομάδα που έχει δείξει τις προθέσεις της για τον Βέλγο.

Ο λόγος για την CF Montreal, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS και έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της προς τον ποδοσφαιριστή, με την Ρεάλ να είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, ο Βέλγος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός στην μετακίνησή του στο εν λόγω πρωτάθλημα και προτιμά να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους που λήγει το 2024 και να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Κάρλο Αντσελότι.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Αζάρ να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, μετά από το τέλος του συμβολαίου του με την Ρεάλ, καθώς νιώθει πως δεν έχει κάτι άλλο να δώσει στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεγάλο αστέρι της Παρί πήγε Μιλάνο και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Ίντερ

Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Πάει για το μπαμ με τον διάδοχο του Μπουσκέτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK