Αζάρ: Οπαδοί της παλιάς του αγάπης κάνουν εκστρατεία για την μεγάλη επιστροφή

Εκστρατεία για την επιστροφή του Έντεν Αζάρ στη Λιλ κάνουν οι φίλοι της ομάδας δημιουργώντας ένα hashtag στο twitter που έγινε άμεσα viral.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτέλει και επίσημα ο Εντέν Αζάρ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έληγε το καλοκαίρι του 2024.

Η Ρεάλ ήθελε εδώ και καιρό να 'ξεφορτωθεί" τον Βέλγο καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ενώ δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Αντσελότι.

Πλέον, ο Αζάρ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του και να παραμείνει μόνιμα με την οικογένειά του στη Μαδρίτη.

Πάντως, η αποχώρηση του Αζάρ έχει "ταρακουνήσει" τόσο σύλλογο από το MLS όσο και μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας που τον ανέδειξε.

Ο λόγος για την Λιλ, οι φίλοι της οποίας έχουν κάνει trend στο twitter τις τελευταίες ώρες το hashtag HazardAuLosc για να πείσουν τον Βέλγο να επιστρέψει.

Θυμίζουμε πως ο Αζάρ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λιλ το 2008, πριν η Τσέλσι τον κάνει δικό της το 2012 καταβάλλοντας στην γαλλική ομάδα το ποσό των 35.000.000 ευρώ.

Πάντως, πέρα από αυτό το διαδικτυάκο. "ντου" των φίλων της Λιλ, δεν υπάρχει κάποιο δημοσίευμα που να συνδέει τον γαλλικό σύλλογο με τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ "έδιωξε" τον Κεϊτά αλλά αυτός συνεχίζει στο κορυφαίο επίπεδο

Επικός Αγκουέρο! Έστειλε με screenshot στον Μέσι την κατάταξη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έδωσε το πράσινο φως για τον "νέο Χάλαντ", στα 40 εκατ. η τιμή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK