Αζάρ: Παραμένει στην Ρεάλ μέχρι το 2024 και μετά παίρνει μεγάλη απόφαση

Να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης το 2024 σκέφτεται ο Εντέν Αζάρ σύμφωνα με το Relevo.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Την κατάκτηση του Copa del Rey πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ, έχοντας πλέον στη συλλογή όλα τα τρόπαια που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα.

Ο Βέλγος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Ρεάλ, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών αλλά και της σχέσης του με τον Κάρλο Αντσελότι αλλά δεν σκοπεύει να φύγει πριν από το 2024, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo, ο Αζάρ θέλει να αγωνιστεί για τη φανέλα της Ρεάλ και την ερχόμενη σεζόν και μετά σκέφτεται σοβαρά να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Βέλγος νιώθει πως έκανε πράξη τα περισσότερα από τα όνειρα του, με την μεταγραφή στη Ρεάλ να αποτελεί το κορυφαίο, ενώ και οι συχνοί τραυματισμοί τον έχουν πείσει ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο στον χώρο του ποδόσφαίρου.

Σημαντικό ρόλο σ' αυτή την απόφαση παίζει και το γεγονός πως βλέπει ότι το όνομα του δεν έχει πέραση στην αγορά καθώς δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από άλλη ομάδα.

Όπως αναφέρει και το ισπανικό μέσο πάντως, δεν αποκλείεται ο 32χρονος Βέλγος τελικά να αλλάξει γνώμη, ειδικά αν έρθει στα χέρια του μία ικανοποιητική πρόταση, ακόμα και από ομάδα του MLS ή της Σαουδικής Αραβίας.

Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα της χώρας λίγο μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Μπέλι θέλει να φέρει τον παίκτη των 20 γκολ και των 232 στοιχηματικών παραβάσεων

Βινίσιους: Ετοιμάζεται για την Σίτι κάνοντας τρελή αποκατάσταση

Η Ιβάνα Κνουλ άφησε το ποδόσφαιρο για την F1 και "έριξε" το Instagram

News 24/7

24MEDIA NETWORK