Βέλγιο: Το είπε και το έκανε ο Αζάρ

Την αποχώρηση του από την εθνική Βελγίου ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Instagram ο αρχηγός της ομάδας Εντέν Αζάρ.

Belgium's head coach Roberto Martinez, left, hugs Belgium's Eden Hazard after the World Cup group F soccer match between Croatia and Belgium at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al Rayyan, Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Εντέν Αζάρ με τον Μαρτινέζ ο οποίος επίσης αποχώρησε από το Βέλγιο (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Ο 31χρονος πλέον Βέλγος επιθετικός αποφάσισε να πει το "αντίο" στην εθνική του ομάδα έπειτα από 126 συμμετοχές και 33 γκολ, όντας μάλιστα αρχηγός της ομάδας στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό των Κόκκινων Διαβόλων από τους ομίλους του Μουντιάλ 2022, είχε διαρρεύσει στα Μέσα η σκέψη του παίκτη της Ρεάλ ν' αποχαιρετήσει, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τον ίδιο μερικές ημέρες αργότερα.

Υπενθυμίζουμε πως τ' όνομα του Αζάρ είχε εμπλακεί σε μεγάλο επεισόδιο εντός των αποδυτηρίων του Βελγίου. Ο έμπειρος επιθετικός φερόταν να είχε εμπλακεί σε καυγά με τους Ντε Μπρούινε και Βερτόγκεν.

Το γεγονός διαψεύστηκε, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν όλο αυτό το διάστημα ότι ο έλεγχος στ' αποδυτήρια είχε ξεφύγει. Παρελθόν από το Βέλγιο αποτελεί και ο επί χρόνια ομοσπονδιάκος, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ.

Η ανακοίνωση του Βέλγου

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022, το "Μπάγερν Μπλοκ" διαλύει τη Γερμανία

Μαρόκο, ο Χακίμι έκανε τον πιγκουίνο για να πικάρει τον Ενρίκε επειδή δεν κάλεσε τον Ράμος στο Μουντιάλ 2022

Φερνάντο Σάντος: Χάλασε τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK