Σιγά μην κουνηθεί ο Αζάρ από την Ρεάλ με τέτοιο συμβόλαιο

Πρόσφατα το Athletic έγραψε ότι ο Εντέν Αζάρ δεν έχει σκοπό να φύγει από την Ρεάλ πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Δημοσίευμα του Athletic υποστήριξε πρόσφατα πως ο Εντέν Αζάρ έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στην Μαδρίτη και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του έως το 2024. Μπορεί ο Βέλγος να μην παίζει αλλά οικονομικά εάν καταφέρει να κάνει πράξη την απόφασή του και δίκιο θα έχει.

Τα χρήματα που πληρώνεται από την Ρεάλ ο πρώην αρχηγός της εθνικής Βελγίου είναι πάρα πολλά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αζάρ παίρνει τα περισσότερα απ' όλους τους συμπαίκτες του. Κάπου 24.000.000 ευρώ το χρόνο! Ούτε ο Μπενζεμά, ούτε ο Μόντριτς πληρώνονται τόσο. Μάλιστα, κυκλοφορεί φημολογία που θέλει τον Καρίμ να απαιτεί περισσότερα από τον Βέλγο για να υπογράψει νέα συμφωνία.

Ο 32χρονος επιθετικός το καλοκαίρι του 2019 έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η Ρεάλ είχε καταβάλει στην Τσέλσι 115.000.000 ευρώ για να κλείσει το deal.

Ωστόσο, η μετακίνηση αυτή αποδείχθηκε σκέτη αποτυχία με τον Αζάρ να μην αποδίδει λόγω τραυματισμών και ανετοιμότητας. Για την ιστορία εφέτος ο παίκτης παρότι πήγε και το Μουντιάλ 2022, έχει σημειώσει με τη φανέλα της Ρεάλ 7 εμφανίσεις με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Και στο σύνολο ο πρώην Λονδρέζος έχει αγωνιστεί στην Μαδρίτη 73 φορές με μόλις 7 γκολ και 11 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Η Μπάρτσα δίνει τιμητικά 7 εκατομμύρια μεικτά στη "σημαία" της

Η Παρί ήθελε από τον Γενάρη τον Μαγκουάιρ με πάνω από 50 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK