Τούχελ: Παρά τα σενάρια, έχει πάρει την απόφασή του για τον Μανέ

Πως συνεχίζει να πιστεύει στον Σαντιό Μανέ και σ΄αυτά που μπορεί να προσφέρει στην Μπάγερν ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τόμας Τούχελ, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει προτείνει την αποχώρησή του.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Από την Λίβερπουλ αποχώρησε, μετά από μία εξαετία ο Σαντιό Μανέ, με την πρώτη του χρονιά στην Μπάγερν να μην είναι η καλύτερη δυνατή..

Πέρα από την αγωνιστική του εικόνα η οποία δεν είναι η αναμενόμενη, ο Μανέ υπήρξε πρωταγωνιστής σε ένα αρνητικό περιστατικό εντός των αποδυτηρίων της ομάδας, όταν και χτύπησε τον Λερουά Σανέ έπειτα από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους με αφορμή μία λάθος πάσα του Γερμανού.

Για την περίπτωση του Μανέ έχει ερωτηθεί σε αρκετές περιπτώσεις και ο νυν τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, λέγοντας πως το ζήτημα με τον Σενεγαλέζο θεωρείται λήξαν μετά από την συγγνώμη που ζήτησε προς τον συμπαίκτη του και έχει τη στήριξή του.

Αυτό τόνισε και στη τελευταία του τοποθέτηση ο Γερμανός, αναφέροντας μάλιστα πως ο Μανέ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει πολλά γκολ στην Premier League και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να συνεχίσει να δουλεύει.

"...Η κατάσταση με τον Μανέ είναι όπως είναι. Πρέπει να έχει το κεφάλι ψηλά και να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Μανέ έχει σκοράρει αμέτρητα γκολ στο πιο σκληρό πρωτάθλημα του κόσμου..."

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 35 αναμετρήσεις έχοντας στη συγκομιδή του 12 γκολ και 5 ασίστ με πολλά σενάρια να θέλουν την Μπάγερν να του βάζει "πωλητήριο" το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως έγινε κάτοικος Μόναχου μόλις πριν από λίγους μήνες.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Κέιν: "Πέταξε" σπόντα για την τωρινή κατάσταση της Τότεναμ αποθεώνοντας έμμεσα τον Ποτσετίνο

Σίτι: Ο Πεπ θέλει να "κλέψει" τον πρώτο στόχο του Τούχελ

Μέσι: Πήγε να χαιρετήσει τον Μπέκαμ και έγινε viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK