Χάλαντ: Ο λόγος που δεν πανηγύρισε τα γκολ κόντρα στη Λιντς

Πως δεν πανηγύρισε τα γκολ του επειδή έχει γεννηθεί στο Λιντς δήλωσε ο Έρλινγκ Χάλαντ μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τη τοπική ομάδα.

Manchester City's Erling Haaland reacts after the English Premier League soccer match between Leeds United and Manchester City, at Elland Road Stadium in Leeds, England, Wednesday, Dec. 28, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ μετά από το γκολ του κόντρα στη Λιντς AP

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Premier League για την Μάντσεστερ Σίτι, επιστροφή και στα γκολ για τον Έρλινγκ Χάλαντ ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Λιντς σημείωσε δύο τέρματα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νορβηγός ρωτήθηκε γιατί δεν πανηγύρισε τα γκολ που σημείωσε μιας και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην ομάδα, με τον ίδιο όμως να θυμίζει σε όλους πως γεννήθηκε στο Λιντς.

"Ηταν προσχεδιασμένο. Δεν ένιωθα καλά να πανηγυρίσω. Γεννήθηκα στο Λιντς και είμαι δεμένος με το σύλλογο. Πανηγύρισα πάντως το γκολ με τον Τζακ Γκρίλις λέγοντας του "σπουδαία δουλειά" γιατί μου έδωσε δύο φανταστικές ασίστ. Οι γονείς μου ήταν στο γήπεδο σήμερα και αυτό ήταν ξεχωριστό για μένα".

Θυμίζουμε, ότι ο πατέρας του Έρλινγκ Χάλαντ, Άλφι είχε αγωνιστεί στη Λιντς για μία τριετία, από το 1997 έως το 2000.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτογαλία: Ναυαγεί του Μουρίνιο, άλλο το μεγάλο φαβορί

Οι Ιάπωνες τίμησαν τον κώδικα των Σαμουράι με τον κόουτς Μοριγιάσου

Άρχισε να γίνει "νέος Μέσι", τώρα δεν χωράει ούτε στην Ιαπωνία

News 24/7

24MEDIA NETWORK