Πορτογαλία: Ναυαγεί του Μουρίνιο, άλλο το μεγάλο φαβορί

Ο Ζόρζε Ζέσους φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος σύμφωνα με την RECORD.

Roma's head coach Jose Mourinho sits prior to his team's friendly soccer match against Yokohama F. Marinos in Tokyo, Monday, Nov. 28, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε φιλική αναμέτρηση της Ρόμα AP

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος και πολλά είναι τα ονόματα που έχουν τεθεί επί τάπητος αλλά πλέον υπάρχει φαβορί και μάλιστα μεγάλο.

Αφού η περίπτωση του Ζοσέ Μουρίνιο οδηγείται σε ναυάγιο, καθώς το συμβόλαιο του με την Ρόμα λήγει το 2024 και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φερνάντο Σοάρες Γκόμεζ Ντα Σίλβα δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο ο Πορτογάλος να κάθεται στον πάγκο και των δύο ομάδων, εξετάζεται η περίπτωση ενός ακόμα έμπειρου προπονητή.

Ο λόγος για τον νυν τεχνικό της Φενερμπαχτσε, Ζόρζε Ζέσους ο οποίος σύμφωνα με την πορτογαλική RECORD είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ζέσους στο παρελθόν είχε περάσει με μεγάλη επιτυχία από τους πάγκους της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ ενώ το μεγάλο πλεονέκτημα της υπόθεσης σε σχέση με την περίπτωση του Μουρίνιο είναι πως το συμβόλαιο του με την Φενέρμπαχτσε λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε τα μάτια της με τον γιο του Πορτογάλου

Γιουνάιτεντ: Μόνο κάλα δε πήρε ο Τεν Χαχ ερώτηση δημοσιογράφου για τον Χάκπο

Παρί: Μετά το ναυάγιο με Ράσφορντ, έχει φτιάξει λίστα με ποδοσφαιριστές που τρομάζουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK