Χάλαντ: Το απαγορευμένο - αγαπημένο φαγητό του Νορβηγού

Ο φορ της Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με το φαγητό του. Υπάρχει όμως ένα φαγητό που τον γεμίζει πειρασμό και δίνει μάχη για να κρατηθεί.

Manchester City's Erling Haaland celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάλαντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Σίτι ένα από τα γκολ του AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Έρλινγκ Χάλαντ εκτός από μεγάλος σκόρερ είναι και σοβαρός επαγγελματίας. Το "κανόνι" της Σίτι είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με το φαγητό του. Όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του μέχρι και το νερό που πίνει το περνάει από ένα ειδικό μηχάνημα για να το φιλτράρει πρώτα.

Ωστόσο, σε νέες του δηλώσεις αποκάλυψε ότι όταν του έρχεται μία συγκεκριμένη γεύση στο μυαλό δίνει μάχη για ν' αντισταθεί. Και τα καταφέρνει όπως λέει αλλά ο πειρασμός παραμένει πειρασμός. Λοιπόν, ο Χάλαντ είναι φαν του κεμπάπ και της πίτσας - κεμπάπ.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός δήλωσε: "Λατρεύω το κεμπάπ και την πίτσα-κεμπάπ. Μου αρέσει πολύ, πρέπει να ομολογήσω. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να το φάω ποτέ. Μερικές φορές κάθομαι στο σπίτι και λέω: "Α, αυτό θα ήταν τόσο ωραίο". Αλλά μετά πάω στο ψυγείο και φτιάχνω κάτι άλλο".

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόεδρος του Ηροδότου είναι το γεγονός της Super League 2

Με Drake στη φανέλα της η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK