Χάλαντ: Υπογράφει άλλο ένα συμβόλαιο "μαμούθ"

Συμβόλαιο αξίας 2.300.000 ευρώ με την Dolce Cabbana αναμένεται να υπογράψει το ερχόμενο διάστημα ο Έρλίνγκ Χάλαντ, λίγο μετά από την συμφωνία του με την NIKE.

Χάλαντ: Υπογράφει άλλο ένα συμβόλαιο "μαμούθ"
ο Έρλινγκ Χάλαντ AP

Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Έρλινγκ Χάλαντ έχοντας 52 γκολ σε 48 συμμετοχές με τη φανέλα των Πολιτών, 36 από τα οποία έχει σημειώσει στην Premier League, γράφοντας ιστορία.

Ο Νορβηγός έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο κάτι που έχει αναγκάσει ουκ ολίγους χορηγούς να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN που αναπαράγει και το FootMercato, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο αξίας 2.300.000 ευρώ με την γνωστή εταιρεία ρούχων Dolce Cabbana ενώ πολλές ακόμα είναι οι εταιρείες που τον έχουν ήδη προσεγγίσει και αναμένεται να του προτείνουν συνεργασία.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Νορβηγός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με την NIKE, η οποία κέρδισε την μάχη από τις ADIDAS και PUMA.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα άφησε την πισίνα και το έριξε στο twerk

Νεϊμάρ: Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζει η Παρί για να τον διώξει

Σίτι: Γλυκοκοιτάζει την Παρί αστέρι του Πεπ, τον θέλει και ο Λαπόρτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK