Σίτι: Γλυκοκοιτάζει την Παρί αστέρι του Πεπ, τον θέλει και ο Λαπόρτα

Πώς εξαρτάται από την La Liga αν θα γίνει κάποια κίνηση για τον Μπερνάρντο Σίλβα ανέφερε ο Τζοάν Λαπόρτα. Θέλει να φύγει από την Σίτι ο παίκτης. Στο προσκήνιο υπάρχει και η Παρί.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι φέρεται πως έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας, ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μέσος ανήκει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα από το 2017 και παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το 2025, θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και την συνεργασία του με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ πάντα υπάρχει στο προσκήνιο και η περίπτωση της Μπαρτσελόνα.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Τζοάν Λαπόρτα, λέγοντας πως όλα εξαρτώνται από το πως θα αντιδράσει η La Liga στο σχέδιο βιωσιμότητας που θα της παρουσιάσει η ομάδα..

Μάλιστα, ανέφερε πως το 2015 ο παίκτης είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, με τον Λαπόρτα μάλιστα να έχει ραντεβού με τον ατζέντη του.

"...Θα δούμε πως θα αντιδράσει η LaLiga στο σχέδιο βιωσιμότητας μας. Το 2015 η μεταγραφή του Μπερνάρντο στην Μπάρτσα ήταν σχεδόν τελειωμένη. Ήμουν στην Πορτογαλία μαζί με τον ατζέντη του. Είναι κορυφαίος παίκτης αλλά ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι..."

Δείτε τις δηλώσεις του Λαπόρτα

Διαβάστε Περισσότερα

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις έμεινε αλλά στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της άλλης "σημαίας"

Λεβαντόφσκι: Πήρε την LaLiga και συνεχίζει το "τρελό" σερί

Ομπαμεγιάνγκ: Η Τσέλσι παραπαίει και αυτός πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK