Νεϊμάρ: Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζει η Παρί για να τον διώξει

Όλους τους πιθανούς τρόπους προκειμένου να ξεφορτωθεί τον Νείμάρ εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με την SPORT.

FILE - Former FC Barcelona player Neymar who now plays for Paris Saint-Germain winks as he leaves a court on the second day of a trial in Barcelona, Spain, on Oct. 18, 2022. Spain's state prosecutor dropped its charges against Neymar on Friday, but a Brazilian company involved in the case will continue to fight the soccer player in court. The case stems from Neymar's transfer in 2013 from Santos to Barcelona. The state prosecutor withdrew all charges against Neymar, his father and the former executives of the Brazilian and Spanish clubs. However, the trial will continue because Brazilian company DIS, which brought the case, maintained its accusation that the parties involved committed fraud and corruption. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο Νεϊμάρ AP PHOTO/JOAN MATEU PARRA

Εκτός δράσης, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο, βρίσκεται ο Νεϊμάρ, με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

Πολλά γράφονται για το μέλλον του Βραζιλιάνου, ειδικά μετά από τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στο Παρίσι από μερίδα οπαδών της Παρί.

Ο Βραζιλιάνος "ξενέρωσε" από την στάση των οπαδών και μόνο αρνητικός δεν μοιάζει πλέον στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρί το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον έρθει στο τραπέζι μία πρόταση που να τον ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT, η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Νέι και εξετάζει όλες τις πιθανές επιλογές για να το κάνει.

Ιδανικό σενάριο είναι η πώληση του, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια ομάδα που να είναι διατεθειμένη να καταβάλει ποσό άνω των 75.000.000 για την απόκτησή του.

Ο δανεισμός του με ή και χωρίς οψιόν αγοράς μοιάζει πιο πιθανός ακόμα και αν η Παρί χρειαστεί να καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Στο τραπέζι υπάρχει και η επιλογή του φιλικού διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που όμως δύσκολα θα συμβεί καθώς σημαίνει πως ο Νεϊμάρ θα αναγκαστεί να "χαρίσει" στην γαλλική ομάδα αρκετά χρήματα απο το υπέρογκο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, το εν λόγω μέσο ανέφερε πως ο Λουίς Κάμπος έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το ενδεχόμενο ανταλλαγής του παίκτη με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, σενάριο το οποίο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προχωρήσει καθώς ο Πεπ δεν "καίγεται" για τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι για τον Νεϊμάρ ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ, με τον πρόεδρο των μπλε μάλιστα να έχει ραντεβού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Γλυκοκοιτάζει την Παρί αστέρι του Πεπ, τον θέλει και ο Λαπόρτα

Ντόρτμουντ: Ο Ρόις έμεινε αλλά στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της άλλης "σημαίας"

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για την μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK