Χαμός με το μέλλον του Όριτζι, τρεις οι μνηστήρες, ποιο το φαβορί

Για την απόκτηση του Ντιβόκ Όριτζι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον Μπέρνλι και Τορίνο σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο. Απομακρύνεται η περίπτωση της Σέφιλντ.

Liverpool's Divock Origi celebrates after scoring his side's second goal during the English League Cup soccer match between Preston North End and Liverpool at Deepdale Stadium in Preston, England, Wednesday, Oct. 27, 2021. (AP Photo/Jon Super)
ο Ντιβόρκ Οριγκί με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Στην Μίλαν αγωνίζεται από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ντιβόκ Όριτζι μετά από την αποχώρησή του από την ομάδα της Λίβερπουλ.

Ο Βέλγος φορ δεν διανύει και τις καλύτερες του στη Μίλαν καθώς δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τους μνηστήρες για την περίπτωση του μόνο λίγοι να μην είναι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο, τόσο η Τορίνο όσο και Μπέρνλι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Όριτζι και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να καταθέσουν τις επίσημες προτάσεις τους για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως την περίπτωσή του εξέτασε και η Σέφιλντ, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι πιο επίσημο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μπέρνλι φέρεται να έχει το προβάδισμα κυρίως λόγω της επιθυμίας του παίκτη να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Premier League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το θρυλικό εννέα της Ρεάλ ψάχνει νέο κάτοχο: Εμπαπέ ή μήπως Έντρικ;

Η Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ κινείται για κορυφαίο φορ της Premier League

Ο Σάμαρης περνάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για ομάδα "έκπληξη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK