Η Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ κινείται για κορυφαίο φορ της Premier League

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μίκαιλ Αντόνιο έχει εκδηλώσει η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σάντι Αουνά.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα AP

Την απόκτηση ενός επιθετικού από το πάνω ράφι έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Αλ Ετιφάκ ο Στίβεν Τζέραρντ και σύμφωνα με τον Σάντι Αουνά ένας είναι ο μεγάλος στόχος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Γάλλος δημοσιογράφος, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μίκαιλ Αντόνιο της Γουέστ Χαμ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές στην Premier League.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβει τις επόμενες ημέρες, με την Αλ Ετιφάκ να έχει ως μεγάλο της πλεονέκτημα το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος στη χώρα της Μέσης Ανατολής λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ομάδα της La Liga εξετάζει το μπαμ με Κουτίνιο, τι κερδίζει η Μπάρτσα σε ενδεχόμενο deal

Πότε κλείνουν οι μεταγραφές στην Σαουδική Αραβία και το πρόβλημα που δημιουργούν στους Ευρωπαίους

Η Μίλαν πιέζει την Πόρτο για τον διάδοχο του Ίμπρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK