Χάνει το Euro ο Σόρενσεν

Τις υπηρεσίες του τερματοφύλακα, Τόμας Σόρενσεν θα στερηθεί η εθνική ομάδα της Δανίας στα τελικά του Euro 2012. Τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο Κάσπερ Σμάιχελ, γιος του μεγάλου Πίτερ Σμάιχελ.

Χάνει το Euro ο Σόρενσεν

Ο τερματοφύλακας της Στόουκ Σίτι τραυματίστηκε στη μέση κατά τη διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μάρτιν Όλσεν.

"Ο Τόμας τραυματίστηκε στη μέση και δυστυχώς δεν θα είναι έτοιμος εγκαίρως για την τελική φάση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος" ανακοίνωσε ο Όλσεν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή.

"Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτή την εξέλιξη. Αγωνίστηκα σχεδόν σε όλους τους αγώνες για τα προκριματικά και πραγματικά ανυπομονούσα να συμμετάσχω σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα.

Καταλαβαίνω ωστόσο ότι θα ήταν μεγάλο ρίσκο να συμπεριληφθώ στην αποστολή και για αυτό τον λόγο σέβομαι την απόφαση του προπονητή όσο και αν με δυσαρεστεί".

Ως αντικαταστάτης του Σόρενσεν επιλέχθηκε ο Κάσπερ Σμάιχελ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λέστερ Σίτι και θα αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα πίσω από του Στέφαν Άντερσεν και Αντέρς Λιντεργκααρντ.

"Έχει δουλέψει σκληρά και έχει εξελιχθεί ως τερματοφύλακας. Τον παρακολουθήσαμε στενά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με την Λέστερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK