Χάνει Ζοάο Φέλιξ η Μπαρτσελόνα για να κρατήσει την άμυνα ως έχει

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αστειεύεται όταν ζητά τα 70 εκατομμύρια, η Σίτι είναι πιο προσιτή.

Atletico Madrid's Joao Felix reacts during the Champions League group A soccer match between RB Salzburg and Atletico Madrid in Salzburg, Austria, Wednesday, Dec. 9, 2020. (AP Photo/Andreas Schaad)
(AP Photo/Andreas Schaad) AP

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα δεν μπαίνουν εμπόδιο μόνο στην εύρεση προπονητή και στην επίτευξη μεταγραφών, αλλά και στην διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ. Οι Καταλανοί θα χρειαστεί να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές διότι πολύ απλά δεν έχουν άλλη επιλογή.

Το δίλλημα

Από τη μία πλευρά είναι περίπτωση του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος έχει πείσει την διοίκηση και επιθυμεί να τον κρατήσει. Ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δείξει το πόσο θέλει και εκείνος να παραμείνει στο Καμπ Νόου. Το ζήτημα όμως σε μία υπόθεση που ουδέποτε αναμενόταν να λυθεί εύκολα, είναι οι απαιτήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα 70 εκατομμύρια θεωρούνται πάρα πολλά και είναι και στην πράξη αδύνατο να αντέξει η ομάδα μία τέτοια μεταγραφή.

Από την άλλη μεριά, η εναλλακτική που θα κυνηγήσει η Μπαρτσελόνα είναι ο Κανσέλο. Ο ακραίος μπακ έχει επίσης με την σειρά του ικανοποιήσει προπονητή και διοίκηση. Μία μεταγραφή του υπολογίζεται πως θα αγγίζει προσεγγιστικά τα 15 με 20 εκατομμύρια. Αναμφίβολα, είναι μία κίνηση αφενός που μπορεί να υλοποιηθεί και αφετέρου θα βοηθήσει στην χημεία της άμυνας. Επιπλέον, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα μπει ποτέ εμπόδιο στην επιθυμία ενός παίκτη να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, άρα δύσκολα θα προκύψει το οποιοδήποτε ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα

Άκυρο Ιντζάγκι σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, ναι στην ομάδα του Μιλάνου

Η Μπαρτελόνα το τόλμησε, τέλος η Nike, θα φτιάχνει η ομάδα μόνη της τις φανέλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK