Η Ρεάλ ανάβει τις μηχανές για το μπαμ με Ντέιβις με "τακτική Εμπαπέ"

Τον Αλφόνσο Ντέιβις θέλει να φέρει πάση θυσία στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ γι αυτό και ασκεί τις απαραίτητες πιέσεις προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Η Ρεάλ ανάβει τις μηχανές για το μπαμ με Ντέιβις με "τακτική Εμπαπέ"
Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Σε αναζήτηση του παίκτη που θα ηγηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας της για τα επόμενα χρόνια βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ ο στόχος είναι ξεκάθαρος.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλφόνσο Ντέιβις, με τους Μαδριλένους να προετοιμάζουν από τώρα τις συνθήκες προκειμένου να καταφέρουν να ντύσουν τον παίκτη στα ασπρόμαυρα.

Το συμβόλαιο του νεαρού Καναδού μπακ εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και οι υπεύθυνοι της Μπάγερν έχουν προσεγγίσει τον παίκτη προκειμένου να διαπραγματευτούν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Προς το παρόν, οι συζητήσεις έχουν "παγώσει" με τη Ρεάλ να πιέζει τον Ντέιβις να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς ώστε η Μπάγερν να αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη.

Η Ρεάλ, όπως και στην περίπτωση του Εμπαπέ το 2022, κάτι που βέβαια τότε δεν πέτυχε, θέλει να πάρει πρώτα με το μέρος της τον παίκτη και έπειτα να προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν και να κλειδώσει το deal

Πάντως, όπως τονίζει και ο Πλέτενμπεργκ, ο Ντέιβις νιώθει άνετα στη Γερμανία και δεν "καίγεται" να αποχωρήσει άμεσα αλλά το ενδιαφέρον της Ρεάλ σίγουρα δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Θυμίζουμε πως παράλληλα με την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας η Ρεάλ θέλει να διευθετήσει από τώρα και την κατάσταση στη γραμμή κρούσης εκεί όπου στην κορυφή της λίστας υπάρχει το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον οποίο όμως δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ και πλέον στον Άγιαξ και στο στόχαστρο των Γάλλων

Κριστιάνο και Χεορχίνα πήγαν για μπάνιο και "έριξαν" τα social media

Ρεάλ: Ο Αντσελότι, παρά τις δηλώσεις του, πιέζει για την επιστροφή πρώην παίκτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK