Χέντερσον: Η μεγάλη έκπληξη στο συμβόλαιο του με τον Άγιαξ

Συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα υπογράψει με τον Άγιαξ ο Τζόρνταν Χέντερσον, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές οι ετήσιες απολαβές του.

Liverpool's Jordan Henderson celebrates with the trophy at the end of the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Liverpool, at Wembley stadium, in London, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τζόρνταν Χέντερσον AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Τζόρνταν Χέντερσον με τον Άγιαξ, με τον Άγγλο να καταφέρνει να αποσπάσει την ελευθερία του από την Αλ Ετιφάκ παρά τους αρχικούς δισταγμούς της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Χέντο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026! και όχι μέχρι το 2025 όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι απολαβές του.

Θυμίζουμε πως ο Χέντερσον πήρε την απόφαση να μετακομίσει στους Σαουδάραβες καθώς του προτάθηκε συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές που έφτασαν τις 700.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο 33χρονος χαφ θα μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει την συμφωνία του με τον Αίαντα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός με τον παραγκωνισμένο του Πεπ: Μετά την Νιούκαστλ τον θέλουν κι άλλες δύο ομάδες της Premier League

Ρεάλ: Ο Αντσελότι JR κέντρισε το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων αλλά "έριξε" πόρτα

Η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό, αυτός εντυπωσιάζει αλλά δεν γυρνάει όσο είναι στην ομάδα ο Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK