Ρεάλ: Ο Αντσελότι JR κέντρισε το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων αλλά "έριξε" πόρτα

Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για να αναλάβει θέση πρώτου προπονητή είχε ο Νταβίντε Αντσελότι την οποία και απέρριψε προκειμένου να παραμείνει στο πλευρό του πατέρα του.

Ρεάλ: Ο Αντσελότι JR κέντρισε το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων αλλά "έριξε" πόρτα
Ο Κάρλο Αντσελότι μαζί με τον γιο του Νταβίντε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Στο πλευρό του πατέρα του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται από το 2021, όταν και άρχισε η δεύτερη θητεία του Καρλέτο στην ομάδα, ο Νταβίντε Αντσελότι και όλο αυτό το διάστημα μόνο λίγες δεν είναι οι προτάσεις που έλαβε στα χέρια του προκειμένου να αναλάβει ως πρώτος προπονητής σε κάποια ομάδα.

Την περασμένη σεζόν η Βασιλεία του κατέθεσε επίσημη πρόταση με τον 34χρονο προπονητή και απαντά άμεσα αρνητικά και να παραμένει αφοσιωμένος στο πλάνο της Ρεάλ.

Σύμφωνα με το Athletic, τις προηγούμενες μέρες την πόρτα του Νταβίντε χτύπησε και ομάδα από τη Σαουδική Αραβία με το deal να μην προχωρά ούτε αυτή τη φορά.

Ο γιος του Καρλέτο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του αλλά κύριο μέλημά του είναι αυτό να συμβεί με τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Θυμίζουμε πως ο Νταβίντε Αντσελότι διατέλεσε βοηθός προπονητή και στις Έβερτον, Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου και πάλι στο πλευρό του πατέρα του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τσιτσαρίτο άφησε το MLS και στα 35 του επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη

Η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό, αυτός εντυπωσιάζει αλλά δεν γυρνάει όσο είναι στην ομάδα ο Τσάβι

Η Αλ Ετιφάκ είπε αντίο στον Χέντερσον αλλά σχεδιάζει νέα "ψώνια" με άρωμα Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK