Χορός εκατομμυρίων για ποδοσφαιριστή από Πορτογαλία και δεν πρόκειται για επιθετικό, μία ακόμα μάχη της Premier League ξεκινά, αλλά υπάρχει αστερίσκος

Η Πορτογαλική ομάδα έχει στις τάξεις της έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που ανεβάζει απότομα την τιμή του, ο πλειστηριασμός αναμένεται να ξεκινήσει.

Sporting's Paulinho, 2nd right, celebrates with team mates after scoring his side's opening goal during the Europa League round of sixteen, first leg, soccer match between Sporting CP and Atalanta at the Alvalade stadium in Lisbon, Wednesday, March 6, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
(AP Photo/Armando Franca) AP

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πέρα από την ανάδειξη του Γκιοκέρες, πιστώνεται και την αγωνιστική άνοδο ενός ακόμα ταλέντου ο οποίος μόλις στα 20 του χρόνια έχει πάρει θέση βασικού και "φλερτάρει" με το επόμενο βήμα.

Η Άρσεναλ λοιπόν φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Σπόρτινγκ, Ουσμάν Ντιομαντέ με στόχο την άμεση ενίσχυση της άμυνας και της δημιουργίας βάθους στον πάγκο για την συγκεκριμένη θέση. Οι "Κανονιέρηδες" είναι διατεθειμένοι να ισοφαρίσουν την προσφορά της Τσέλσι ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για τον αμυντικό, αλλά η Σπόρτινγκ επιμένει το ποσό να φτάσει τα 100.

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ δύσκολα όμως θα καλυφθούν από τις δύο ομάδες.

Από την μία πλευρά, Η Άρσεναλ δεν είναι απεγνωσμένη να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό και επιπλέον πέρα από τα δείγματα γραφής του παίκτη στην Πορτογαλική Λίγκα, κανείς δεν γνωρίζει πως θα ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Premier League.

Από την άλλη, η Τσέλσι όσο και αν θέλει να κινείται για μεταγραφές, οι αλόγιστες σπατάλες των προηγούμενων μεταγραφικών παραθύρων επί των ημερών του Τόντ Μπόελι στην διοίκηση έχουν δημιουργήσει κινδύνους με το FFP. Επομένως, οι Λονδρέζοι οφείλουν να είναι πιο συντηρητικοί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Ντιομαντέ συνεχίζει κανονικά στην ομάδα και δεν αποκλείεται οι υψηλές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ του να βάλουν προσωρινά φρένο στις ορέξεις των "μεγάλων".

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι τα έκανε θάλασσα και ζητά βοήθεια 166 εκατομμυρίων από την Ρεάλ η οποία την κοιτά με υπεροπτικό ύφος

Σενάριο εφιάλτης για Γιουνάιτεντ, ο αποκλεισμός είναι κοντά

News 24/7

24MEDIA NETWORK