Χουλκ: Μυθική εκτέλεση φάουλ, πεντακάθαρο cheat σε βιντεοπαιχνίδι

Ο Χουλκ παρότι μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, 36 αισίως, δεν παύει να είναι ένας αδιανόητα δυνατός εκτελεστής. Γκολάρα με φάουλ.

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro celebrates after scoring a penalty goal against Ecuador's Emelec during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 5, 2022. (AP Photo/Thomas Santos)
Ο Χουλκ AP PHOTO/THOMAS SANTOS

Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος; Ο Χουλκ είναι κίνδυνος θάνατος όταν οπλίζει το αριστερό του το πόδι και προσφέρει καλλιτεχνίες.

Ο 36άρης επιθετικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κρουζέιρο σκόραρε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Το χτύπημα ήταν τέτοιο που θύμισε βιντεοπαιχνίδι. Εντελώς πλάγια κι αρκετά μέτρα μακριά από την εστία ο Χουλκ πέταξε τον κεραυνό, η μπάλα εξαφανίστηκε και κατέληξε στα δίχτυα του καημένου του γκολκίπερ που ήταν αδύνατο ν' αντιδράσει με την τροχιά της.

Ο Χουλκ μέχρι στιγμής μετράει 6 γκολ και 1 ασίστ σε 4 αναμετρήσεις στον Campeonato Mineiro που συμμετέχει αυτή την περίοδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία: Προπονητής πέταξε στο Νησί για να αναλάβει και ο ιδιοκτήτης τον έστειλε πίσω

Σέρχιο Ράμος, η μεγάλη αποκάλυψη: Τα πόστα που θέλει ν' αναλάβει μόλις κλείσει την καριέρα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK