Χρίχορτσουκ: "Οι ελπίδες για πρόκριση είναι πολύ μεγαλύτερες από 1%"

Τη δυναμική του Παναθηναϊκού αναγνώρισε ο Ρόμαν Χρίχορτσουκ στη συνέντευξη Τύπου της Καμπάλα ενόψει της πρώτης μονομαχίας μεταξύ των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League.

Χρίχορτσουκ: "Οι ελπίδες για πρόκριση είναι πολύ μεγαλύτερες από 1%"

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Καμπάλα , ο οποίος δεν παρέλειψε να σταθεί στην απουσία του Γιαβίντ Χουσεεινοφ.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά τόνισε: "Αυτός ήταν ο στόχος, είχαμε κάνει τις επαφές μας, αλλά όπως ξέρετε χάσαμε τον Τζαβίντ Χουσεϊνοφ, τον αρχηγό μας, ενώ δεν παίζει και ο Ουρφάν. Αυτό επηρέασε αρνητικά την ομάδα μας. Πιστεύω όμως ότι οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν για να περάσει η ομάδα μας στους ομίλους".

Σχετικά με την απουσία του Χουσεΐνοφ επεσήμανε: "Χάσαμε τον πιο σημαντικό μας παίκτη. Μας επηρέασε αρνητικά, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αυτή τη στιγμή και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη".

Για τη δυναμική του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Καταλαβαίνουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος είναι το φαβορί. Αν έχουμε έστω και 1% ελπίδα για τη νίκη, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να την εξαντλήσουμε. Για μένα πάντως οι ελπίδες για πρόκριση είναι πολύ μεγαλύτερες από 1%".

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι είναι "σφιγμένος" απάντησε: "Μάλλον δεν προσέχετε καλά. Είμαι όπως και στις προηγούμενες συνεντεύξεις. Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι".

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου σχολίασε: "Κανείς προπονητής δεν θα πει ότι ήρθε για να χάσει. Είναι κάτι λογικό και αναμενόμενο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τη σειρά μας για το καλύτερο και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα".

Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας τόνισε: "Δεν έχω αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα".

Ερωτηθείς πως θα γιορτάσουν μια ενδεχόμενη πρόκριση τα μέλη της Καμπάλα απάντησε: "Είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτούμε. Θα δούμε όταν και αν γίνει αυτό".

Τέλος, για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δήλωσε: "Η κακή κατάσταση του γηπέδου θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε οργανωμένα πάντως και δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK