Ο Νεϊμάρ σχολίασε την απουσία του Βινίσιους και έγραψε για "αστειότητες" από τους διοργανωτές

Τη δυσαρέσκεια του για την κατάταξη του στην λίστα για τη Χρυσή Μπάλα εξέφρασε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ με αποτέλεσμα να μην παρευρεθεί ποτέ στην εκδήλωση. Πώς το σχολίασε ο "Νεΐ".

Former FC Barcelona player Neymar who now plays for Paris Saint-Germain waves on arrival at a court in Barcelona, Spain, Monday Oct. 17, 2022. Neymar returned to Spain Monday to face trial on fraud charges regarding his 2013 transfer from Santos to FC Barcelona. The Brazilian forward, his father, and the former executives of Barcelona and Santos are accused of hiding the true cost of his transfer with the alleged goal of cheating a private Brazilian company.(AP Photo/Joan Mateu Parra)
Εξέφρασε στον θαυμασμό του στον Βινίσιους ο Νεϊμάρ AP PHOTO/JOAN MATEU PARRA

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το γκαλά για την ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας είχε και απουσίες. Μία από αυτές ήταν του Βινίσιους Τζούνιορ.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης παρόλο που ψηφίστηκε έβδομος στη λίστα με τους κορυφαίους της χρονιάς δεν παρευρέθηκε ποτέ στην εκδήλωση. Ο λόγος, μάλλον η δυσαρέσκειά του για τη τελική του κατάταξη.

Πάντως τον Βραζιλιάνο στήριξε με ανάρτηση του στο Twitter ο συμπατριώτης του Νεϊμάρ ο οποίος είπε πως "... πρόκειται για αστείο. Σίγουρα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον τρίτος στην λίστα..." Από την άλλη ο προπονητής του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι είπε πως "... είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί αυτό θα του δώσει κίνητρο για τη νέα σεζόν...."

Θυμίζουμε πως την περασμένη χρονιά ο Βραζιλιάνος άσος είχε συνολικά 22 γκολ και 20 ασίστ σε 52 συμμετοχές με την φανέλα της "Βασίλισσας".

Το tweet του Νεϊμάρ:

Διαβάστε Περισσότερα

Η κίνηση ματ του Πέρεθ που "τρέλανε" τον Μπενζεμά και τον έκανε θρύλο της Ρεάλ

Το ρολόι του Μπενζεμά κόστισε όσο δύο σπίτια, το ρολόι του Λεβαντόφσκι δεν γεμίζει ούτε ντεπόζιτο μηχανής

Τζέιμς Χάρντεν: Στο γήπεδο με τις viral γούνινες παντόφλες του

News 24/7

24MEDIA NETWORK