Δεν αφήνει κανέναν η Μπάγερν: Κινείται και για το παιδί θαύμα από την Ολλανδία

Στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Τσάβι Σίμονς μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν με τη Λειψία.

Δεν αφήνει κανέναν η Μπάγερν: Κινείται και για το παιδί θαύμα από την Ολλανδία
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Λειψίας AP

Στο γερμανικό πρωτάθλημα και τη Λειψία αγωνίζεται τη φετινή σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τσάβι Σίμονς και με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχει κεντρίσει την προσοχή πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με την BILD, είναι και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία δεν σταματά να τσεκάρει ό,τι καλό κινείται στη γερμανική αγορά με τον Σίμονς να μην αποτελεί εξαίρεση.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τους Βαυαρούς καθώς η Παρί έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη και δεν φέρεται διατεθειμένη να τον χάσει τόσο εύκολα.

Θυμίζουμε πως η γαλλική ομάδα ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο του Σίμονς και τον έφερε από την Ολλανδία και την PSV αντί μόλις 6.000.000 ευρώ.

Πάντως, για τον Σίμονς αμέτοχη δεν μένει ούτε η Λειψία καθώς ασκεί πιέσεις προκειμένου να ανανεώσει τον δανεισμό του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ολλανδός έχει καταγράψει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο νέος Ζλάταν πήγε στη Σπόρτινγκ σε τιμή ευκαιρίας, πλέον σκοράρει κατά ριπάς και πωλείται με 100 εκατ.

Ο Χέντερσον επιμένει και πλέον βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ

Η Τότεναμ δίνει εκ νέου δανεικό παίκτη που κάποτε πήρε με 30.000.000 ευρώ από την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK