Ο νέος Ζλάταν πήγε στη Σπόρτινγκ σε τιμή ευκαιρίας, πλέον σκοράρει κατά ριπάς και πωλείται με 100 εκατ.

Στα ραντάρ πολλών εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης βρίσκεται ο Βίκτορ Γκιόκερες του οποίου η ρήτρα κυμαίνεται στα 100 εκατ. Τι ισχύει με Τσέλσι.

Ο νέος Ζλάταν πήγε στη Σπόρτινγκ σε τιμή ευκαιρίας, πλέον σκοράρει κατά ριπάς και πωλείται με 100 εκατ.
Ο Βίκτορ Γκιοκέρες με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας AP

Απογείωση είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την καριέρα του Βίκτορ Γκιόκερες από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και πήρε μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μέχρι και σήμερα.

Ο Σουηδός φορ, τον οποίο η Σπόρτινγκ έκανε δικό της από την Κόβεντρι αντί του ποσού των 20.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι έχει στις 24 πρώτες συμμετοχές του με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις 20 γκολ και 10 ασίστ στο ενεργητικό του όντας πλέον στα ραντάρ πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Το όνομά του το τελευταίο διάστημα ακούστηκε έντονα και για τη Τσέλσι, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο όμως να αναφέρει σε ανάρτησή του πως οι μπλε δεν φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του παρά τα όσα γράφονται.

Θυμίζουμε πως η ρήτρα αγοράς του παίκτη κυμαίνεται στα 100.000.000 ευρώ ποσό που δύσκολα θα καταβάλει κάποια ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική.

Πλην των Κόβεντρι και Σπόρτινγκ, ο Γκιόκερες έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στο παρελθόν και στις Μπράιτον, Σουόνσι και Σαντ Πάουλί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Η ηγεμονική πρόταση του Κελαϊφί που μεριμνά για όλη την οικογένεια του Κιλιάν

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βάζει πωλητήριο σε ενδεκαδάτο άσο αλλά ο Αντσελότι δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα

Μουρίνιο: Η προφητική δήλωση του και γιατί δεν προβλέπεται άμεσα νέος "γάμος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK