Δεν πάει πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνει, βοήθησε ο Ζλάταν και ο Μαλντίνι

Τέλος σε ότι μεταγραφικά σενάρια υπήρξαν έβαλε ο παίκτης της Μίλαν, απορρίπτοντας επί της ουσίας τους παχυλούς μισθούς των ενδιαφερόμενων ομάδων.

AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, left, and former Milan player Milan player Paolo Maldini sit on the bench before the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, March 3, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Μία απόλυτα ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο εξτρέμ των Μιλανέζων όταν ρωτήθηκε για τα πλάνα του στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα, για το εάν σκόπευε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Τα μεταγραφικά δημοσιεύματα δεν τον είχαν αφήσει τον Ράφαελ Λεάο σε χλωρό κλαρί, αφού ομάδες όπως η Παρί και η Τσέλσι είχαν αποφασίσει να "κονταροχτυπηθούν" για την χάρη του. Ιδιαίτερα οι Παριζιάνοι ήθελαν πάρα πολύ την μεταγραφή δεδομένης και της μεγάλης ανάγκης του συλλόγου να αντικαταστήσει επάξια τον Κίλιαν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός απάντησε καθαρά.

Η δήλωση

"Αισθάνομαι 100% Μιλανίστα. Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Μαλντίνι με βοήθησαν να καταλάβω πόσο μεγάλη είναι η Μίλαν. Είναι τιμή μου να παίζω με αυτή τη φανέλα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ"

Την τρέχουσα σεζόν, ο Λεάο έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δώσει 11 ασίστ σε 35 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Από το 2019, ο παίκτης μετρά 53 γκολ και 47 ασίστ σε 198 παιχνίδια με τη Μίλαν.

Διαβάστε περισσότερα

Κλήρωση που εξιτάρει, ο Ενρίκε εναντίον της πρώην και ο αγώνας με χάρη ενός τελικού

Έπεσαν οι μάσκες, μένει στην Μπάρτσα παρά την ηλικία του, κανένας φόβος για Εμπαπε

News 24/7

24MEDIA NETWORK