Δεν θέλει τον έτοιμο Εμπαπέ ο Ράντκλιφ, ψάχνει να βρει τον επόμενο

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της Γιουνάιτεντ σχολίασε το ανυπόστατο σενάριο Εμπαπέ μιλώντας ωστόσο για την αλλαγή στρατηγικής του συλλόγου.

PSG's Kylian Mbappe looks on during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard)
(AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Ο Σερ Ράντκλιφ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο Εμπαπέ στο Μάντσεστερ και εκείνος αποκάλυψε την οικονομική πολιτική του σήμερα και του αύριο.

O Άγγλος CEO της INEOS απάντησε στην παραπάνω ερώτηση δημοσιογράφου λέγοντας: "Ο Εμπαπέ στην Γιουνάιτεντ; Θα προσπαθούσα να βρω τον επόμενο Εμπαπέ από το να ξοδέψω μία περιουσία επιδιώκοντας να "αγοράσω" την επιτυχία".

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως "Δεν είναι τόσο έξυπνο να υπογράψεις τον Κιλιάν Εμπαπέ τώρα, είναι πιο δύσκολο να βρεις τον επόμενο Εμπαπέ, τον επόμενο Μπέλινγκχαμ ή τον επόμενο Ρόι Κιν".

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Άγγλος δεν επιθυμεί η Γιουνάιτεντ να στοχεύει σε λαμπερά ονόματα, αλλά να μπορεί να παράγει δικούς της παίκτες παγκόσμιας κλάσης ή να εντοπίζει έγκαιρα νεαρά υποσχόμενα ταλέντα μέσω σκάουτινγκ ώστε μακροπρόθεσμα να αλλάξουν οι συσχετισμοί.

Μεταγραφές όπως εκείνες των Πολ Πογκμπά, Κασεμίρο και Άντονι ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή η αλλαγή πολιτικής δεν σχετίζεται απαραίτητα μόνο με το νέο όραμα που θέλει να υλοποιήσει η καινούρια διοίκηση στο αγωνιστικό, αλλά και με την ανάγκη συμμόρφωσης με το FFP το οποίο παραμονεύει σε κάθε οικονομικό ατόπημα της Γιουνάιτεντ λόγω του αμαρτωλού παρελθόντος των "Κόκκινων Διαβόλων".

Διαβάστε περισσότερα

Κίμιχ, η επόμενη μέρα: Οι ομάδες που τον ενδιαφέρουν και οι τρεις που δεν θέλει να βλέπει

Ο Βορειοκορεάτης Κριστιάνο Ρονάλντο που έπεσε θύμα πολιτικών αποφάσεων και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

News 24/7

24MEDIA NETWORK