Δισεκατομμυριούχος που εμπλέκεται με τους Σανς έτοιμος να αγοράσει κορυφαία αγγλική ομάδα

Έτοιμος να καταβάλει πρόταση ύψους 3.5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την αγορά της Τότεναμ είναι ο Ιρανός Τζαμ Νατζάφι, ο οποίος εμπλέκεται και με τους Φοίνιξ Σανς.

Former NFL quarterback Colin Kaepernick talks with Phoenix Suns center JaVale McGee after an NBA basketball game, Saturday, Nov. 6, 2021, in Phoenix. At left is Suns' Vice Chairman Jahm Najafi. (AP Photo/Matt York)
Ο Νατζαφι AP

Έτοιμη να πουλήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί περίπου 5 δις. φέρεται πως είναι οι Γκλέιζερς, οι οποίοι μάλιστα έχουν ξεκαθαρίσει πως θα δεχτούν προσφορές μέχρι και τις 17 Φλεβάρη.

Περά από τη Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times είναι πολύ πιθανό να γίνει το επόμενο διάστημα προσφορά μαμούθ για την αγορά και άλλης αγγλικής ομάδας.

Ο λόγος για τη Τότεναμ την οποία θέλει να αγοράσει ο Ιρανός δισεκατομμυριούχος Τζαμ Νατζάφι καταβαλλοντας πρόταση ύψους 3.5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Το 70% των χρημάτων θα κατατεθεί από τον ίδιο τον Ιρανό ενώ το υπόλοιπο 30% από συνεργάτες του από το Άμπου Ντάμπι, αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα, ο Νατζάφι είναι συνιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς, μεγάλο μέρος της οποίας πωλήθηκε σε δισεκατομμυριούχο που κατάφερε σε λίγες ημέρες να φέρει τον Κέβιν Ντουράντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Δαπάνησε 360 εκατ. τον χειμώνα, έτοιμη να δώσει άλλα 150 το καλοκαίρι για κορυφαίο στόχο

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Ράμος: Βίντεο τον δείχνει να σπρώχνει καμεραμάν επειδή τον... εμπόδιζε

News 24/7

24MEDIA NETWORK