Τσέλσι: Δαπάνησε 360 εκατ. τον χειμώνα, έτοιμη να δώσει άλλα 150 το καλοκαίρι για κορυφαίο στόχο

Για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ αναμένεται να κινηθεί η Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, παρά το γεγονός πως δαπάνησε 360.000.000 ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πάνω από 360.000.000 ευρώ μόνο για αγορές ποδοσφαιριστών δαπάνησε η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο αλλά φέρεται να έχει "άγριες διαθέσεις" και για το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Telegraph, ο Τοντ Μπέλι έχει δώσει το πράσινο φως ώστε η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του από την περσινή αγωνιστική περίοδο ενώ και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ένας από τους διακριθέντες της εθνικής Αγγλίας.

Για τον Μπέλιγχαμ, όπως έχουμε προαναφέρει, αναμένεται να κινηθούν και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ενώ από αυτή την υπόθεση μόνη κερδίσμενη θα βγει η Ντόρτμουντ που μπορεί να κερδίσει μέχρι και 150.000.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη πώληση.

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Ράμος: Βίντεο τον δείχνει να σπρώχνει καμεραμάν επειδή τον... εμπόδιζε

Γκρίνγουντ: Βρέθηκε ομάδα για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK