Δώρο ο Χάαλαντ στον Τσάβι σε προσπάθεια για την παραμονή του Καταλανού στην Μπαρτσελόνα;

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τους "Μπλαουγκράνα" ή απλά έναν ανυπόστατο όνειρο;

Manchester City's Erling Haaland, left, speaks with Barcelona's Robert Lewandowski ahead of a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Μερικά δημοσιεύματα προκάλεσαν ποικίλα συναισθήματα αναφορικά με την πιθανότητα μεταγραφής του Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα με στόχο την παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας και μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει καταστήσει σαφές σε όλους ότι όποια εξέλιξη και να έχει η σεζόν, εκείνος δεν προτίθεται να παραμείνει. Βέβαια, όσο κατηγορηματικός και να είναι κάποιος, μία μεταγραφή-δώρο καλής θελήσεως ίσως να άλλαζε τα δεδομένα.

Υποστηρίζεται πως ο Νορβηγός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι αυτό το "δώρο" με ημερομηνία παραλαβής το καλοκαίρι του 2025, όμως ποιες είναι οι πιθανότητες επίτευξης ενός τόσο μεγάλου στόχου συνεκτιμώντας παράλληλα τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών;

Ο παρ’ ολίγον νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα θεωρεί πως μπορεί να κάνει ανταγωνιστική πρόταση. Να σημειωθεί πως παρόλο που ο Χάαλαντ είναι "δεμένος" στο γαλάζιο Μάντσεστερ μέχρι κα το 2027, προβλέπεται στο συμβόλαιό του ορισμένες ρήτρες αποχώρησης.

Μία τέτοια ενδεχόμενη μεταγραφή, πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη, θα καλυφθεί και το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόσκι, ο οποίος το καλοκαίρι θα πατήσει το 36ο έτος της ηλικίας του και φυσικά δεν θα μπορεί να λογίζεται για πολύ καιρό ακόμα ως η βασική λύση στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Η αντίδραση του Γκουαρντιόλα στην κατηγορία για τις 115 παραβιάσεις, "ότι έχουμε κερδίσει, ήταν πάντα στο γήπεδο"

Ο Μουρίνιο έστειλε ευχές στον γηραιότερο φίλαθλο της Τσέλσι για τα γενέθλιά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK